Presentació del Cartell ORGULL 2021

Ivam Cada Alcoi C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi, Alacant

Presentació del cartell anunciador del ORGULL ALCOI 2021 realitzat per l'artista Orfeo Soler. L'event es retransmetrà en directe per la pàgina de facebook de Ponts d'Igualtat

125é aniversari de la primera projecció de cinema a Alcoi

Ivam Cada Alcoi C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi, Alacant

Amb motiu del 125 aniversari de la primera projecció de cinema a Alcoi el 19 de desembre de 1896 al Teatre Principal, s’ha previst la col·locació d’una placa commemorativa a la fasana del teatre així com un acte a l’IVAM CADA, presentat per l’actriu Amparo Oltra i el periodista Carlos Figuerola, on una serie de projeccions evocaran l’arribada del cinematògraf i la relació del cinema amb la ciutat d’Alcoi.

Gratuït

Cloenda Homenatge a Miguel Oriola

IVAM CADA ALCOI Rigoberto Albors, 8, Alcoi, Alacant

Amb motiu de la cloenda de l’exposició “Miguel Oriola, fotografia en defensa pròpia” el proper dijous 24 de febrer tindra lloc l’acte de lliurament de les fotografies de l’espai Trama als seus autors, membres de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana.

Gratuït

Projecció i presentació de la pel·lícula i la publicació “Libro que espera su edición”

Ivam Cada Alcoi C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi, Alacant

Libro que espera su edición tracta sobre una publicació encara per vindre (Editorial Concreta, 2022) que Salomé Moltó i Floreal Rodríguez de la Paz van realitzar al costat d’altres companys de la CNT. El llibre recull el procés de construcció del monument en la rodalia del camp de concentració d’Albatera (Sant Isidre, Alacant), on van ser recloses milers de persones.

Gratuït

Per què són així aquests textos?, Diana Guijarro.

Ivam Cada Alcoi C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi, Alacant

"Un contínuum comú indefinidament llis" recull una investigació curatorial i experimental entorn de la col·lecció de l’IVAM. Una proposta en la qual les obres es converteixen en cossos de preguntes i potser per això ara ens preguntem per què han de ser així unes certes coses. El llibre ens servirà de guia per a transitar entre art-text, text-parla i les seues imatges ens acompanyaran per si en algun moment ens assalta el dubte, hi ha una història en aquest llenguatge? Un projecte que mira a la contemporaneïtat com això que està per arribar i ens recorda que en tots els buits que queden per omplir és on resideix el bo.

Gratuït