JOE PASK – Concert de Cloenda “JO I EL MÓN”

Ivam Cada Alcoi C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi, Alacant

Joe Pask és rock, és folk i és americana, tot això amanit amb el sentir de l’escena indie valenciana. Després de llançar les autoedicions de Hang it i A la deriva fa cinc anys, la banda va ser guardonada amb el premi Ovidi Montllor a millor disc de rock per Salt (La Fera CC, 2018), el seu primer disc. Després de tres anys de silenci, i una pandèmia pel mig, Joe Pask tornaven amb Jo i el món (Primavera d’Hivern / La Fera CC, 2021), el segon projecte del músic valencià que ha comptat amb el seu productor de capçalera, Blai Antoni Vañó. Un tàndem musical que en aquest treball va un pas més enllà, i és que Joe Pask i Blai Antoni Vañó han explorat noves sonoritats i maneres de transmetre les emocions a través de la seva música. Jo i el món és, segons comunicat, “un reflex de l’afartament pel paper residual i l’abandonament social a què s’han vist condemnats, en el món actual, els coetanis de la generació. Lletres, arranjaments i composicions carregats de visceralitat són la definició de Joe Pask”.

Gratuït

IOGA AL MUSEU

IVAM CADA ALCOI Rigoberto Albors, 8, Alcoi, Alacant

Imagina un escenari on la tranquil·litat del ioga es troba amb la inspiració de l’art en un espai que t’invita a connectar amb tu mateix de manera única. En "Ioga al Museu", t’oferim l’oportunitat de relaxar-te, rejuvenir i carregar les teues energies en un espai singular.

Gratuït

Taller: Música electrònica, silici i soroll, per AMSIA

Ivam Cada Alcoi C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi, Alacant

aller teoricopràctic que pretén ser una petita travessia per la història inventada de la música electrònica, amb el sintetitzador com a protagonista.

Gratuït

Animalcoi: EXPOSICIÓ: ELS PUPPETS DE LA EASD ALCOI

Ivam Cada Alcoi C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi, Alacant

Al CADA podem veure l’exposició de puppets, vestits dissenyats per a puppets i maquetes, que s’han fet servir en treballs de stop-motion. Les maquetes han estat utilitzades per l’alumnat del Grau d’Animació per tal de conéixer els efectes narratius de la llum en aquests decorats en miniatura. La vestimenta que llueixen els puppets, creats per l’alumnat del 1r curs del cicle d’Animació, ha estat dissenyada i confeccionada per l’alumnat de 3er curs del Grau de Moda, gràcies a la col·laboració del departament de moda i el d’animació. L’alumnat d’ambdues disciplines treballa conjuntament per tal que l’esforç d’investigació i construcció desemboque en un treball real més enllà de l’exercici de classe.

Gratuït

45 aniversari de LA PORTENTOSA VIDA DEL PARE VICENT

Ivam Cada Alcoi C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi, Alacant

Com a complement de l'activitat hi ha una exposició de panells amb els punts claus de la producció amb una especial dedicatòria al poble d'Alcoi d'on eren la majoria dels nombrosos extres de la pel·lícula.

Gratuït

Gala inaugural ANIMALCOI 2023

Ivam Cada Alcoi C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi, Alacant

Gala inaugural Festival del Cinema d'Animació Animalcoi 2023

Gratuït

Conferència Animalcoi: I de sobte… animació. L’experiencia de Carmen Córdoba

Ivam Cada Alcoi C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi, Alacant

Sobre Carmen Córdoba Enginyera Informàtica fa 10 anys va decidir canviar de professió per dedicar-se a l’animació. Ha escrit, dirigit i produït dos curtmetratges d’animació, Roberto (2020) i Amarradas (2022), preseleccionats per als premis Oscar de l’Acadèmia. Treballa actualment en el desenvolupament de dos llargmetratges d’animació: Un Mundo Propio, i El Sinnerman.

Gratuït

Conferència Animalcoi: Mapping: l’art d’animar arquitectures, amb Chema Ciscar

Ivam Cada Alcoi C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi, Alacant

CEO a MOMAP Studio, especialitzats en la creació i realització d’animacions 3D, motion graphics i esdeveniments de vídeo mapping. Ha realitzat diversos vídeo mappings per Espanya, com també a l’estranger, un dels professionals més reconeguts al seu sector. Seu és per exemple, l’espectacle audiovisual de Nadal que es projecta a la façana de l’Ajuntament de València.

Gratuït