Què hi ha a l’IVAM CADA ALCOI?

Inici / Sobre l'IVAM CADA ALCOI / Què hi ha a l’IVAM CADA ALCOI?

La planta primera és gestionada per la Fundación Mediterráneo i disposa d’una gran sala d’exposicions. També conserva la sala de juntes de l’antic Mont de Pietat, així com una xicoteta exposició permanent de documents històrics i objectes de l’entitat.

La planta segona és gestionada per l’IVAM, l’Institut Valencià d’Art Modern de la Generalitat Valenciana i, a més del gran espai expositiu, disposa d’una àrea per a tallers i despatxos de gestió.

La tercera planta és gestionada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi i en aquesta trobem també les seues oficines de gestió.

Un corredor dotat de cinc pantalles d’alta definició desemboca en la sala principal d’exposicions, la galeria Media-Art, dedicada a les disciplines de videoart i instal·lació.

Disposa d’una sala d’actes amb una capacitat per a 184 persones, dotada d’il·luminació i so, projecció de vídeo en gran i xicotet format i també una cabina amb equipament per a traducció simultània.

En aquesta planta també trobem la sala de tallers, un espai polivalent, convertible en dos, dotada de projecció de vídeo i equip de so.

Un estudi d’enregistrament digital totalment equipat professionalment complementa els espais de l’àrea de cultura.

Aquest conjunt d’espai i de recursos es gestiona per mitjà d’un programa marc que denominem la Factoria Creativa.