Project Category: Espai ORDIT

Inici / Espai ORDIT
Xavi Ceerre – FILAT (2022)

Xavi Ceerre – FILAT (2022)

La sèrie Mur Mort, a la qual pertany aquesta obra, parla d’eixa lluita entre la societat i l’individu. També parla dels records i el temps. De les capes. Del que queda, del que desapareix. Del que es deixa entreveure. Una espècie d’arxiu visual de les grafies urbanes (fruit de pulsions reprimides) i trobades en les derives, mitjançant les quals descobrisc un mapa emocional de la ciutat. Eixe mateix tipus de recorregut s’aprecia en els traços verds de l’obra, en els quals no hi ha un punt d’inici i final clar.

ARQUITECTURES PERDUDES, de Jesús Tarruella

ARQUITECTURES PERDUDES, de Jesús Tarruella

Aquesta exposició, que podrem gaudir a l’IVAM CADA ALCOI, és un relat viu i depurat de la història de l'arquitectura més contemporània de la nostra terra, del que va suposar el desenvolupament industrial per a les gents de tants llocs que, malgrat els conflictes i no poques dificultats, van alçar indústries i altres edificis auxiliars durant la primera meitat del segle XX.

Fragments, de Virginia Jordà

Fragments, de Virginia Jordà

Ferro i ceràmica es conjuguen en aquesta peça, que desborda delicadesa i contundència a l’uníson, conceptes aplicables a la mateixa autora, de la qual només puc sentir orgull per la veritat i convicció amb la qual crea.

Jardín Vertical, de Mónica Jover

Jardín Vertical, de Mónica Jover

Mónica Jover presenta l’obra Jardín Vertical, es tracta d’una peça que parla de l’ocupació de la natura als espais industrials abandonats. Jover ens remet a visualitzar les fàbriques que abans bullien de gent i de vida, per a dur-nos a les ruïnes de hui que tan sols reben les carícies de les fulles dels arbres i del vent.