Darrers Esdeveniments

3.024: Odissea en l’IVAM Alcoi

Ivam Cada Alcoi C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi

L’activitat familiar al voltant de l’exposició "Josep Renau: fer l’art operatiu. Dissenyar l’avenir" es proposa com un work in progress a partir de les principals obres de l’artista. El recorregut s’articula a partir de diverses proves plantejades per un assistent científic que ha vingut a l’IVAM de l’any 3.024, un futur distòpic en el qual les ciutats estan destrossades, la gent no és feliç i s’han perdut gran part dels valors socials universals.

Gratuït

Jornada ‘Josep Renau i els seus mites’

Ivam Cada Alcoi C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi

Amb motiu de l’exposició ‘Josep Renau: fer l’art operatiu. Dissenyar l’avenir’ (21 de març – 8 de setembre de 2024), comissariada per Ramón Escrivá i Nuria Enguita, proposem una jornada específica que activa l’obra de l’artista per a públics diversos.

Gratuït

3.024: Odissea en l’IVAM Alcoi

Ivam Cada Alcoi C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi

L’activitat familiar al voltant de l’exposició "Josep Renau: fer l’art operatiu. Dissenyar l’avenir" es proposa com un work in progress a partir de les principals obres de l’artista. El recorregut s’articula a partir de diverses proves plantejades per un assistent científic que ha vingut a l’IVAM de l’any 3.024, un futur distòpic en el qual les ciutats estan destrossades, la gent no és feliç i s’han perdut gran part dels valors socials universals.

Gratuït