L’IVAM CADA ALCOI obri les seues sales d’exposicions

L’IVAM CADA ALCOI obri les seues sales d’exposicions

Des del 18 de maig 2020 l’IVAM CADA ALCOI ha procedit a la reobertura de les seues principals sales d’exposicions. S’han realitzat els ajustos de seguretat i higiene previstos per les autoritats sanitàries.

S’ha procedit a retirar les publicacions en paper de les sales sent substituïdes per versions digitals accessibles des del mòbil a través d’un codi QR.

El màxim de visitants simultanis a la sala s’ha limitat a 30 persones per planta.

Les exposicions que estan disponibles són, a la planta 1a “Jorge Ballester, de l’Equip Realitat al silenci” de la Fundació CAM. En la 2a planta l’IVAM proposa “La Societat del Rendiment“. Totes dues mostres s’han prorrogat fins al 30 d’agost de 2020.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.