Carregant Esdeveniments

Conferència Animalcoi: Animació després de l’EASDALCOI

C/ Rigoberto Albors, 8
1 desembre, 2023/10:00 am - 11:00 pm
Gratuït
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

MARINA CORTÓN
Va estudiar il·lustració i animació a l’EASDAlcoi i un Màster en Animació Stop Motion a BAU Centre Universitari de Disseny de Barcelona. Ha treballat en estudis d’animació stop motion creant contingut audiovisual infantil en estudis com Pangur Animation i Hiru Animation. És una de les directores de Becarias, Millor curtmetratge d’animació en els darrers premis Berlanga.

ANTONIO PASTOR
Antonio Pastor porta al costat de l’equip de Devilish Games/Spherical Pixel més de 10 anys fent videojocs. Com a artista gràfic, prepara des d’il·lustracions fins a animacions 2D, passant per textualitzat per a 3D.

JAIME SIRVENT
Addicte al dibuix de naixement, es va formar en animació 3D en Barreira A+D i posteriorment en il·lustració en l’EASD Alcoi. Ha treballat com Storyboard Artist per a empreses entre les quals trobem RushVFX, Hampa Animation Studios, Aupa Studios i el seu treball pot veure’s en sèries com Bebes Llorones, Bubiloons, Superloopers, Metazells, VipPets, Mermaids: Magic of the deep entre altres.

MARIO DOMÍNGUEZ
Dibuixant de storyboard, de còmics i “pintamones”. La seua trajectòria com a il·lustrador inclou el recull de contes d’El Tirisiti (coses d’Alcoi), exposicions i còmics com Toby, l’esquirol, La Complicada Vida de Jenni o La llegenda de la Ninga. Com a artista de storyboard, ha treballat a les principals productores d’animació valencianes, col·laborant en el llargmetratge La Gallina Turuleca i en sèries infantils com Cry Babies, Hero Dad…

Detalls

Data: 1 desembre, 2023
Hora: 10:00 am - 11:00 pm
Cost: Gratuït
Categories d'EsdevenimentCinema, Xerrada
Esdeveniment Tags:
Pàgina Web: http://animalcoi.com

Recinte

Nom del recinte: Ivam Cada Alcoi
Direcció: C/ Rigoberto Albors, 8
Alcoi, Alacant 03801 Espanya

+ Mapa de Google
Telèfon: 965537142
Pàgina Web: Veure web del Recinte