Loading Events
Historia de la Música Electrónica

Conferencia/taller: Història de la Música Electrònica. 1 Part

C/ Rigoberto Albors, 8
13 novembre, 2020/6:00 pm - 8:00 pm
Free
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

DIGGING ELECTRONIC MUSIC MAP
Per Carlos Gomis (aka Moondog’s Son )
Inscripció gratuïta 

La història de la música electrònica és sinònim d’innovació, so, tecnologia i idees. Ja siga en la clandestinitat o en el centre d’atenció, els artistes sempre estan avançant, ja siga inventant estils nous i audaços o trobant noves maneres de canviar els vells i coneguts.
Techno, Rap, House, Trap, Disco, Electro, Ambient, Breakbeat, Drum&Bass… La quantitat de gèneres i etiquetes no para de créixer.
La música electrònica va començar fa mes de 100 anys i actualment la seua influència és massiva. Conéixer els seus orígens, les seues estructures, on va ser concebuda i en quines condicions, ens aporta un valor a l’hora de buscar i relacionar sons per a crear una bona col·lecció i poder expressar-nos com a Dj.
El Digger és la persona que busca eixos temes oblidats, els col·lecciona i els trau a la llum, i aporta sessions de Dj molt més interessants, ja que dóna un so propi i exclusiu als sets.
Presentem un taller/xarrades dividit en dues sessions, en què explicarem com i on buscar música, l’origen dels gèneres, els seus temes més essencials, la seua evolució i com es reconeixen en les últimes produccions, a més dels seus híbrids, mutacions i influències amb exemples de vídeo i so en format de taller obert a tothom per crear un mapa i entendre com funciona això de l’Electronic Music.
Les sessions que realitzarem seran enregistrades i emeses en streaming per a tenir la millor difusió dels continguts realitzats.

Sessió 1. Four On The Floor. 13 novembre

El bombo a negres, el famós 4 per 4, és la base d’aquesta sessió, on tractarem de manera general tots els estils que es caracteritzen per aquest patró i on trobem el Disco, House, Techno, New Beat, Acid, Trance, Gabba…
Ens mourem pels llocs on es van crear i veurem les relacions entre aquests a través de productors, discoteques i ciutats.
Repassarem els instruments i les màquines amb què van ser fets alguns dels temes més emblemàtics i veurem quins segells són els més importants en aquest món.
Finalment farem una ullada als Djs i productors que són referents de l’escena clàssica i actuals

Detalls

Data: 13 novembre, 2020
Hora: 6:00 pm - 8:00 pm
Cost: Free
Categoria d'EventJornades

Venue

Nom del recinte: Ivam Cada Alcoi
Direcció: C/ Rigoberto Albors, 8
Alcoi, Alacant 03801 Espanya
Telèfon: 965537142
Pàgina Web: View Venue Website

Organizer

Nom d'organitzador: Alcoi Cultura
Telèfon: 965537142
Email: