Carregant Esdeveniments

LA INVERTIDA. Mostra de Cinema LGTBIQ+ d’Alcoi

C/ Rigoberto Albors, 8
3 juny, 2022/6:00 pm - 4 juny, 2022/10:00 pm
Gratuït
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

‘La Invertida” és la primera Mostra de Cinema LGTBIQ+ d’Alcoi, organitzada pel Col·lectiu LGTBI MARIola i Sala 038 amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi . Durant la mostra es projectaran fins a 4 llargmetratges actuals i amb incontables guardons.

Una mostra que reivindica la diversitat afectiva, gaudint del millor cinema. Durant els dies 4 i 5 de juny es projectaran “Bienvenidos a Chechenia”, “Temblores” , “La amiga de mi amiga”, i “Sedimentos”, aquestes dues últimes amb la presència de les seues respectives directores.

“Bienvenidos a Chechenia“, del director David France, és un documental que segueix els passos d’un grup d’activistes que posen en risc la seua vida per enfrontar-se al moviment anti-LGBTQ repressiu que impera a la república russa.

“La amiga de mi amiga” , de Zaida Carmona, es una ficció en clau feminista. Una comèdia d’embolics lèsbica a cinc bandes. Un conte moral que passa als banys, els llits i els carrers de Barcelona.

“Temblores” de Jayro Bustamante, tracta la religió i la família. Una ficció que ens conta la vida de Pablo, un home casat i pare de dos meravellosos xiquets. És un model a seguir i un cristià evangèlic practicant. Però la seua perfecta vida tradicional comença a fer fallida quan s’enamora d’un home i els seus sentiments entren en conflicte amb les seues creences. La seua vida es converteix en un infern d’intolerància repressiva quan la seua família i la seua església decideixen fer el que calga per a “curar-lo”.

“Sedimientos“, d’Adrián Silvestre, tracta els temes transgènere i la vida rural. Sis dones trans viatgen a un petit poble lleonés on exploraran paisatges insòlits, així com els secrets de la seua pròpia personalitat. Buscant respostes sobre allò que les uneix com a grup, aprendran a bregar amb les seues diferències.

Les projeccions començaran a les sis de la vesprada a l’IVAM d’Alcoi, amb entrada lliure.

 

Detalls

Start: 3 juny, 2022/6:00 pm
End: 4 juny, 2022/10:00 pm
Cost: Gratuït
Categoria d'EsdevenimentCinema

Recinte

Nom del recinte: Ivam Cada Alcoi
Direcció: C/ Rigoberto Albors, 8
Alcoi, Alacant 03801 Espanya

+ Mapa de Google
Telèfon: 965537142
Pàgina Web: Veure web del Recinte