Loading Events
Marco Pompero Alcoi

Marco Pomepero presenta “DEU”

C/ Rigoberto Albors, 8
5 novembre, 2022/7:00 pm - 9:00 pm
Free
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Arriba la data marcada al calendari, Marco Pompero estrenen un nou disc, este DEU que portem esperant mesos i que farà parlar.

Deu és un crit de rebel·lia contra el poder que se’ns imposa; un cant a la llibertat fet des de baix i pels de baix que ens demostra que les realitats que ens inculquen no sempre són reals i que junts podem canviar les coses.

Este disc que hui ens arriba és un LP fet amb la força i l’estima del comú, un disc fet al local amb molt de cor i molta sang, com així ho demostren els seus acords potents, les seues bateries incansables i els seus baixos penetrants. Les lletres ressonen com a lletanies al nostre cap que gaudeix del conjunt i va passant les cançons de la primera a l’última on troba Llum, una cançó que aprofita per a tancar i per dir Adéu.

Deu compila quatre treballs diferents (Quatre, Tres, Dos i U) fets amb la cura del moment i que ens fan un repàs dels dos últims anys de vida de Marco Pompero, artista que ha canviat de formació, també d’estil, però mai de veritat ni d’intensitat. El disc ha estat registrat per Marcos Porras, Andreu Vidal i Dani Serra, amb la producció de Blai Antoni Vañó i amb la col·laboració d’Enric Alepuz, qui va gravar les bateries de Foc, Carn i Sol. Els dissenys han estat a càrrec de l’artista alcoià Jordi Arques.

Detalls

Data: 5 novembre, 2022
Hora: 7:00 pm - 9:00 pm
Cost: Free
Categoria d'EventMúsica

Venue

Nom del recinte: Ivam Cada Alcoi
Direcció: C/ Rigoberto Albors, 8
Alcoi, Alacant 03801 Espanya

+ Google Map
Telèfon: 965537142
Pàgina Web: View Venue Website

Organizer

Nom d'organitzador: Alcoi Cultura
Telèfon: 965537142
Email: