Carregant Esdeveniments

Taula redona amb motiu de l’exposició “Disseny valencià (2009-2019). Productes per a un món global”

27 gener, 2021/7:00 pm - 8:00 pm
Gratuït
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Amb motiu de l’exposició Disseny valencià (2009-2019). Productes per a un món global, que s’ha pogut veure a l’IVAM Alcoi des del mes de setembre del passat 2020, es planteja una taula de diàleg entre dos dels dissenyadors presents a l’exposició. Pertanyents a diferents generacions de dissenyadors valencians, Eli Gutiérrez i Vicent Martínez establiran una conversa al voltant del món del disseny, la professió i els processos de treball, així com els productes i dissenys que es poden veure a l’exposició, amb una moderació a càrrec de Xavier Giner, comissari de la mostra.

Eli Gutiérrez naix a València. Després de cursar els seus estudis a la seua ciutat d’origen, es va traslladar a Londres per realitzar un MA de Product Design al Royal College of Art, experiència que seria el detonant del seu propi llenguatge. Després de treballar a Milà amb Patricia Urquiola, i a París amb Philippe Starck i Índia Mahdavi, el 2016 obre el seu propi estudi dedicant-se al disseny de productes, interiorisme, instal·lacions i creació de conceptes.

Vicent Martínez naix a Burjassot. Va estudiar disseny gràfic a l’Escola d’Arts i Oficis de València i els va ampliar a l’Escola Massana de Barcelona. Dissenyador, emprenedor, fabricant i editor de mobles implicat en institucions, professor i dinamitzador en la divulgació i promoció del disseny; el 1980, va cofundar l’empresa Punt Mobles que va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Disseny d’Espanya el 1997. Des de 2012, exerceix com a dissenyador independent.

Inscripcions a través de: ivam@consultaentradas.com o al telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h.).

Streaming a traves del canal youtube de l’IVAM

Detalls

Data: 27 gener, 2021
Hora: 7:00 pm - 8:00 pm
Cost: Gratuït
Categoria d'EsdevenimentJornades