Loading Events
Eva Mengual

Jornada Industri.Art | Eva Mengual: Tècniques de producció d’obra gràfica

C/ Rigoberto Albors, 8
25 març, 2021/6:00 pm - 8:00 pm
Free
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Després de la posada en marxa de la web Industri.art, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi proposa les Jornades Industri.Art dedicades, en aquesta primera convocatòria a la divulgació d’eines, habilitats i recursos per a artistes, de la mà de tres reconeguts experts del panorama actual de l’art contemporani a nivell internacional.

Eva Mengual desenvoluparà un taller de tècniques de producció d’obra gràfica i ens parlarà sobre les possibilitats de l’edició de l’obra gràfica des d’una perspectiva tant comercial com creativa. A més, explicarà les diferències entre les diverses tècniques de gravat i els seus recursos plàstics i expressius.

Sobre Eva Mengual

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de València. El seu treball creatiu es desenvolupa en el món del gravat, l’enquadernació i del llibre d’artista. En 2012 funda La Seiscuatro, taller d’enquadernació i tècniques tradicionals d’impressió i estampació.

Ha realitzat cursos sobre diferents tècniques de Gravat i de l’elaboració del Llibre, com l’impartit per Don Herbert als tallers de litografia d’Arteleku a Donosti, els realitzats en diferents ocasions al Taller Antonio Saura, als Tallers d’obra gràfica de la Fundació Pilar i Joan Miró a Palma o en les jornades d’Ingráfica a la ciutat de Conca.

La seua obra s’ha pogut contemplar en exposicions col·lectives, tant a Espanya com a Itàlia i el Japó. Ha penjat exposicions individuals a València, a la Galeria Kessler Battaglia i a l’Ademuz Espai d’Art.

Inscripcions gratuïtes

Detalls

Data: 25 març, 2021
Hora: 6:00 pm - 8:00 pm
Cost: Free
Categoria d'EventJornades

Venue

Nom del recinte: Ivam Cada Alcoi
Direcció: C/ Rigoberto Albors, 8
Alcoi, Alacant 03801 Espanya
Telèfon: 965537142
Pàgina Web: View Venue Website

Organizer

Nom d'organitzador: Alcoi Cultura
Telèfon: 965537142
Email: