Jornada Industri.Art | Óscar García: Màrqueting personal per a artistes

Inici / Jornada Industri.Art | Óscar García: Màrqueting personal per a artistes
Loading Events
Oscar García - Plataforma de arte contemporáneo

Jornada Industri.Art | Óscar García: Màrqueting personal per a artistes

C/ Rigoberto Albors, 8
15 abril, 2021/6:00 pm - 8:00 pm
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Després de la posada en marxa de la web Industri.art, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi proposa les Jornades Industri.Art dedicades, en aquesta primera convocatòria a la divulgació d’eines, habilitats i recursos per a artistes, de la mà de tres reconeguts experts del panorama actual de l’art contemporani a nivell internacional.

Tot sobre el màrqueting personal per a artistes, l’ús dels nous mitjans digitals i de les xarxes socials amb una visió general de les estratègies de venda.

Sobre Óscar García García

Llicenciat en Història de l’Art i especialista en Taxació i Valoració d’Actius Artístics, Culturals i de Col·leccionisme.

Comissari independent, fundador en 2008 de la Plataforma d’Art Contemporani (PAC), espai líder de promoció i difusió d’art contemporani, en la qual exerceix de director.

Autor de nombrosos articles per a revistes (Art NotesTentaciones del Mercado del ArteVanidad o Element Magazine Panamá, entre d’altres). Destaca la seua labor en museus, galeries d’art, fires, festivals, com a comissari independent i gestor cultural, en què ha organitzat exposicions i coordinat fires i festivals artístics. A més, realitza funcions d’assessorament de fundacions i empreses en projectes artístics. És expert en xarxes socials i cofundador de l’aplicació de col·leccionisme Thertify. Des de 2019 és el coordinador general de les fires d’art contemporani JUSTMAD a Madrid i JUSTLX a Lisboa.

Inscripció gratuïta

Detalls

Data: 15 abril, 2021
Hora: 6:00 pm - 8:00 pm
Categoria d'EventJornades

Venue

Nom del recinte: Ivam Cada Alcoi
Direcció: C/ Rigoberto Albors, 8
Alcoi, Alacant 03801 Espanya
Telèfon: 965537142
Pàgina Web: View Venue Website

Organizer

Nom d'organitzador: Alcoi Cultura
Telèfon: 965537142
Email: