Loading Events

ÒPERA: LES ARTS A L’IVAM ALCOI

C/ Rigoberto Albors, 8
4 març, 2022/7:00 pm - 8:30 pm
Free
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Actuació de l’alumnat del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts

Programa (PDF)

L’IVAM i el Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts Reina Sofia continuen amb la seua col·laboració en aquesta temporada 2020-2021, per a acostar les diferents arts i mostrar la vinculació existent entre elles, aptes per a tots els públics.

Així, amb l’objectiu de donar difusió a la creació artística i fer-la més accessible, han creat un programa de concerts amb el qual aconsegueixen integrar les programacions pròpies, contextualitzant, a través de les peces musicals que s’interpreten en les actuacions, les diferents propostes expositives que es presenten en l’IVAM, tant en la seu de València com en la d’Alcoi.

Amb aquesta col·laboració, totes dues institucions reivindiquen la necessitat de treballar en una cultura oberta, polièdrica i plural, així com la importància de la cultura en el desenvolupament de les societats contemporànies.

El Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts (Opera Studio del Palau de les Arts Reina Sofía) té com a objectiu fonamental promoure una formació professional d’alt nivell dirigida a jóvens cantants i músics procedents d’Espanya, de la Unió Europea i de la resta del món; preparar orgànicament i estructuralment el cantant líric i afavorir al màxim la seua adequada inserció en el món professional. Per a això, durant el període de formació, els integrants de l’opera studio viuen i conviuen amb el dia a dia del Palau de les Arts Reina Sofía, participen en les activitats programades en cada temporada i estan en contacte estret amb els artistes que hi intervenen.

Invitacions gratuïtes

Detalls

Data: 4 març, 2022
Hora: 7:00 pm - 8:30 pm
Cost: Free
Categoria d'EventMúsica

Venue

Nom del recinte: Ivam Cada Alcoi
Direcció: C/ Rigoberto Albors, 8
Alcoi, Alacant 03801 Espanya

+ Google Map
Telèfon: 965537142
Pàgina Web: View Venue Website

Organizer

Nom d'organitzador: Alcoi Cultura
Telèfon: 965537142
Email: